Wat doen wij?

Wij zijn twee generaties copywriters, twee verschillende karakters die ieder op een eigen manier creatieve en overtuigende teksten schrijven voor scherm en papier.

Evelien van Gerwen

Evelien voelt als millennial perfect aan hoe je mensen online overtuigt met prikkelende content. En Henny weet na dertig jaar ervaring exact hoe je respons genereert met klassieke direct marketing.

Henny van Gerwen

Consumenten en zakelijke beslissers lezen anders op hun laptops en mobiele telefoons dan op papier. Dat betekent dat je voor het scherm anders moet schrijven dan voor papier. Scherm en papier stellen hun eigen eisen.

 Onze focus is helder: we schrijven copy die mensen in beweging brengt, respons genereert en voor (verkoop)resultaat zorgt. Teksten die overtuigen: daarop mag u ons beoordelen. 

Wat doet Evelien?

Evelien van Gerwen

Sociale media: zowel via organische als betalende posts vergroot ik het bereik van uw merk op Facebook en Instagram

Content: ik schrijf (redactionele) artikels en interviews over uw branche. Dankzij prikkelende content en storytelling zorg ik ervoor dat uw merk top of mind wordt én blijft bij uw doelgroep

E-mail: ik bedenk een mailstrategie voor uw merk en stel mails op waar mensen op klikken. En niet enkel op Black Friday 😉

Wat doet Henny?

Henny van Gerwen

Direct Mail: ik help u met uw dm/crm-strategie en met de creatieve uitwerking. Ik schreef meer dan 1.000 verkoopbrieven, folders en antwoordkaarten voor gereputeerde B2C- en B2B-merken.

Longcopy: voor productbrochures, corporate presentaties, jaarverslagen en handleidingen bent u bij mij aan het juiste adres. Teksten die de lezer blijven boeien: dat is copywriting naar mijn hart.